Pentru ca iubim animalele

Un caine disparut a mers singur la sectia de politie. Ce a urmat este incredibil

Un caine disparut a mers singur la sectia de politie. Agentii din Sectia de Politie Odessa, Texas, SUA, au avut parte de o surpriza neobisnuita inca de la primele ore ale diminetii.

Aici gasesti hrana speciala pentru catelul tau

Un catel disparut a aparut in sectia de politie si s-a urcat cu labele pe tejghea.

Sergentul Rusty Martin este cel care s-a ocupat apoi de caine. Acesta sustine ca patrupedul nu parea stresat de faptul ca era “pierdut”, ci parea ca vrea sa primeasca atentie.

Un caine disparut a mers singur la sectia de politie

“Eram toti incantati sa-l avem in cladire,” a declarat Martin. “Aveam o minge de tenis si i-am aruncat-o prin vestibul de cateva ori. Toata lumea l-a placut.”

Citeste si: O batranica croseteaza jucarii pentru a ajuta animalele adoptate

Politistii de serviciu au incercat sa ii gaseasca stapanii cainelui. Iar cu toate ca purta o zgarda, medalionul cu informatii se pierduse si el. Ofiterii i-au chemat pe colegii de la protectia animalelor pentru a citi microcipul, insa inainte ca acestia sa ajunga, cainele a decis sa fuga din sectie.

Din fericire, patrupedul s-a intors singur acasa la familia lui.

“A fugit afara la fel de repede pe cat a intrat,” a declarat Martin, ce a detaliat situatia si intr-un mesaj pe Facebook. “Stapanul ne-a raspuns a doua zi si a zis ca fusese intr-adevar cainele lui si ca se intorsese acasa. Traieste la o mila de sectie.”

Chico, căci acesta este numele lui, a reusit sa-si rezolve propriul caz de disparitie. “Am fost impresionat,” a declarat Martin. “S-ar putea sa fie potrivit pentru munca asta.”

Facebook Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.