Pentru ca iubim animalele

STUDIU: Doua din trei persoane ajung la despartire, atunci cand animalul de companie nu le aproba partenerul

Un studiu recent demostreaza ca doua din trei persoane ajung sa se desparta atunci cand animalul de companie nu sunt de acord cu partenerul ales.

Ei bine, peste doua treimi din proprietarii de animale de companie au incredere in animalele lor mai mult decat au incredere in familie, prieteni si chiar in ei insisi, dezvaluie un studiu realizat de One Poll.

Alege de aici hrana speciala pentru animalele tale

Studiile arata ca doua din trei persoane isi vor incheia relatia daca animalul lor de companie nu le aproba partenerul. Sondajul a fost efectuat pe 2.000 de proprietari de animale de companie, atat singuri, cat si intr-o relatie, si a aratat ca 67% dintre cei implicati romantic sunt de acord cu acest lucru, in timp ce 68% au spus ca animalul lor de companie are un cuvant important de spus in legatura cu persoana cu care urmeaza sa aiba o relatie.

STUDIU: Doua din trei persoane ajung la despartire

Asadar, rezultatul studiului arata ca majoritatea americanilor apreciaza parerea prietenilor lor blanosi, intrucat 71% dintre participanti au incredere in judecata animalului lor de companie. La fel, 68% au incredere in animalele lor de companie mai mult decat in ​​prietenii lor si 67% au incredere in ele mai mult decat in ​​propria familie.

Tot acelasi studiu a aratat ca aproape sapte din 10 persoane (69%) s-au intalnit cu cineva care nu era pe placul animalului lor de companie. Din fericire, 69% dintre cei care nu au primit acordul prietenului blanos, au avut noroc cu urmatorul partener.

Caini antrenati sa depisteze COVID-19 in mai putin de o secunda! Mai eficienti ca un test PCR?

Participantii la studiu au dat motive diferite in legatura cu atitudinea respingatoare a animalului lor fata de actualul sau fostul partener. Printre ele se numara mirosul si inaltimea lor sau lipsa de atentie pentru acestia. Cele mai evidente semne ca un animal de companie nu place un potential partener sunt: nu se apropie de ei (47%), ii zgarie/ ii musca (41%) maraie (40%).

Stapanii de animale sustin ca, pentru a fi placuti de un animal de companie, predendentii ar trebuie sa fie prietenos (44%), sa le mangaie animalul in spatele urechii (40%) si sa le ofere recompense (38%).

“Animalele de companie joaca un rol important in relatii si isi pot ajuta stapanii sa mearga in directia corecta in timp ce isi acestia isi cauta partenerul ideal”

Facebook Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.