Pentru ca iubim animalele

Povestea cainelui vegetarian care a trait 189 ani

Ai auzit de un caine vegetarian care a trait pana la 27 de ani? Adica 189 de ani de „caine”! Cateaua Bramble, un blue merle Collie, a trait in Marea Britanie si a fost recordul mondial Guinness pentru cel mai batran caine in viata la acea vreme.

Aici gasesti hrana speciala pentru catelul tau

Cel mai uimitor lucru despre aceasta poveste este ca Bramble se hranea cu o dieta vegana de orez, linte si legume organice. Manca o data pe zi si era foarte activa, potrivit ingrijitorului ei. Proprietarul catelei Anne Heritage era si el vegan.

Ea i-a dat lui Bramble un castron mare cu mancare vegana in fiecare seara. Anne explica faptul ca Bramble “este o inspiratie si practic arata ca daca mananci lucrurile corecte si te tii de miscare, iti poti extinde timpul vietii”.

Sapte ani umani pentru fiecare an cainesc

Varsta de 189 de ani provine din numarul obisnuit de 7 ani de viata umana pentru fiecare an din viata unui caine. Aceasta metoda este uneori pusa la indoiala, dar oricat ai conta, Bramble a trait mai mult decat mult alti caini.

Trucuri prin care sa-ti linistesti cainele atunci cand este furtuna

Au existat, de asemenea, caini non-vegetarieni care au trait mult. De exemplu, un cioban australian pe nume Bluey, care a trait 29 de ani si cinci luni.

Facebook Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.