Pentru ca iubim animalele

Pisica pierduta in urma cu 11 ani, reunita cu stapana ei

Missy, o pisica pierduta timp de 11 ani, a ajuns din nou in bratele stapanei.

Totul a fost posibil dupa ce o femeie a gasit-o, i s-a facut mila de ea si a decis sa o duca la veterinar. Acolo unde specialistii au descoperit ca avea un cip electronic.

Biscuiti si recompense pentru pisici

Mai bine de un deceniu Missy a ratacit pe strazile din orasul britanic Birmingham, dupa ce a sarit din masina stapanei si a disparut.

Pisica a dat tarcoale pe o alee din localitate, la 13 kilometri de casa, insa nimeni nu a luat-o in adoptie in acesti 11 ani.

Citeste si: Povestea impresionantă a lui BenBen! A trecut pe lângă moarte, iar acum este un motan superb

Norocul i-a suras dupa ce un barbat a filmat-o dormit in ploaie si i-a trimis imaginile mamei lui. Fasa sa stea pe ganduri, femeia a mers sa o caute si a dus-o la un cabinet veterinar. “I se vedea spinarea, atat de slaba era. Blana ei alba era acum decolorata din cauza conditiilor grele in care traia”, a declarat aceasta.

Veterinarii i-au descoperit imediat cipul electronic si au decis sa o returneze stapanei, Eve McDonnell, in varsta de 72 de ani.

“Nu am incetat niciodata sa ma gandesc la ea. Nu ai cum sa uiti animalul tau de companie – e de neinlocuit”, a declarat femeia, dupa primirea vestii ca pisica ei traieste.

Aici gasesti cea mai buna hrana pentru pisicuta ta

Missy a pierdut mai multi dinti in timpul petrecut pe stazi, insa mancarea de pisica nu-i pune probleme. Mai mult decat atat, Missy si-a reluat obiceiurile din tinerete iar acum isi face veacul pe treptele scarilor, unde obisnuiea sa stea si in urma cu 11 ani, scrie BBC.

“Nu pot sa cred ca este vie”, a declarat stapana ei, plina de emotie.

Facebook Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.