Pentru ca iubim animalele

Mii de pisici, eliberate pe strazi pentru a scapa locuitorii de sobolani

Mii de pisici au fost eliberate pe strazile din Chicago pentru a rezolva problema sobolanilor. Un adapost de animale din Chicago a eliberat aproximativ 1.000 de pisici pe strazi pentru a combate problema sobolanilor. Timp de sase ani la rand, Chicago a fost numit orasul american cu cei mai multi sobolani, informeaza cei de la The Hill.

Aici gasesti produse pentru igiena externa a animalutului tau

Mii de pisici, eliberate pe strazile din Chicago. In ce consta programul lansat

Pentru a rezolva aceasta problema, adapostul Tree House Humane Society a lansat un program de eliberare a felinelor in zonele cu probleme.

Programul a fost numit „Pisici la munca” si din el fac parte pisicile salvate de pe strazi, care nu pot fi nici adoptate, nici reintegrate in fostele lor colonii. Ele nu sunt eliberate la intamplare, acestea sunt hranite si adapostite de cei care locuiesc in zonele vizate, dar si firmele care au sedii acolo.

Efectele interactiunii cu animalele! Ce se intampla in organism atunci cand te joci 10 minute cu un caine sau o pisica

Pana in prezent sunt eliberate pe strazi peste 1.000 de pisici insa programul are „o lista lunga de asteptare”, mai noteaza The Hill.

„Multi clienti ne-au spus ca, inainte de a avea pisici, sobolanii le treceau pe la picioare imediat cum paseau afara”, a declarat Sarah Liss de la Tree House Humane Society pentru WGN 9.

Mai mult decat atat, cei de la adapost sunt de parere ca animalele se simt mult mai bine pe strazile orasului decat in adapost, acolo unde asteapta fara succes un stapan care nu va veni.

Facebook Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.