Pentru ca iubim animalele

Lectii importante pe care le primim de la caini! Iata ce putem invata de la ei

Cateva lectii importante pe care le primim de la caini. Cainii ne invata ca de cele mai multe ori aparentele sunt inselatoare si ca nu este bine sa judecam o carte dupa coperta. Iata ce lectii pretioase putem invata de la prietenii nostri necuvantatori.

Lectii importante pe care le primim de la caini

Aparentele pot fi inselatoare – Asa cum spuneam si mai sus, nu judeca o carte dupa coperta. In spatele unui aspect dur se poate ascunde un suflet pur si iubitor.

Aici gasesti produse pentru igiena externa a animalutului tau

Lasa aerul curat si vantul sa iti bata in fata, de cate ori este posibil – O lectie importanta pe care o primim de la caini este aceea ca stiu cu adevarat cum sa traiasca acest moment. Acestia nu se gandesc la ziua de maine, ei sunt incantati de ce traiesc atunci.

Sa fii loial – Atunci cand ai impresia ca ai pierdut totul, priveste in jur, cainele tau va fi in continuare acolo, plin de dragoste, admiratie si respect.

Niciodata sa nu pretinzi ca esti ceea ce nu esti – Cainii nu sunt interesati de ce parere au alti caini despre ei. Au personalitati adorabile si noi ii iubim pentru asta. Incercati sa va acceptati cu bune si cu rele.

20 curiozitati despre pisici! Lucruri uimitoare pe care nu le stiai despre feline

Nu esti niciodata prea batran pentru a te juca – Viata este oricum mult prea scurta pentru a lua lucrurile prea in serios.

Latra, dar nu musca – Este important sa spui ce ai de zis, insa nu fi agresiv sau raufacator.

Arata compasiune si iertare – Nu tine ranchiuna, chiar daca ai fost ranit, ai posibilitatea de a ierta. Cainii sunt suflete pline de compasiune si de iubire, ei stiu sa ofere dragoste atunci cand ai mai multa nevoie de ea.

Ai incredere in instinctele tale – Se spune ca instinctele nu ne tradeaza. Ai incredere in ele in anumite situatii sau cu anumite persoane.

Facebook Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.