Pentru ca iubim animalele

Greseli pe care le faci cand iti dresezi cainele. Cum le poti face mai mult rau

Greseli pe care le faci cand iti dresezi cainele. Zak George, dresor celebru de caini, vorbeste despre lucrurile pe care trebuie sa eviti atunci cand iti dresezi animalul de comanpanie.

Cele mai bune suplimente nutritive pentru cainele tau

3 greseli pe care le faci cand iti dresezi cainele

Nu folosesti recompense

Multi oameni cred ca, daca sunt folosite gustari si recompense atunci cand dreseaza un caine, patrupedul nu va asculta decat daca este recompensat. Potrivit lui George, nu este corect.

Trebuie doar sa petreceti o perioada mai lunga de timp (in decurs de aproximativ 6 luni dupa ce ati invatat un nou comportament) pentru a utiliza recompensa si apoi sa incepeti sa aratati comportamentul. Gustarile trebuie oprite treptat pentru a va asigura succesul.

Vorbesti in termeni foarte simpli tot timpul

Cainii sunt mai destepti decat am crede. Chiar daca comenzile simple (cum ar fi „sezi”) ar fi grozave pentru prima saptamana, este bine sa treceti treptat la comenzi mai complexe pentru a va ajuta cainele sa invete.

Se înființează Poliția Animalelor. Autoritățile au dreptul să acționeze fără mandat dacă un animal este torturat

Crezi ca doar puii pot fi dresati

Cainilor le place sa invete la orice varsta, asa ca, chiar daca au peste varsta puilor, continuati sa-i antrenati pentru a va asigura ca dumneavoastra si patrupedul traiti fericiti. Aceasta este metoda ideala, care respecta reguli clar definite.

Facebook Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.