Pentru ca iubim animalele

Decizie fara precedent! Stefan Mandachi a castigat procesul cu statul! L-a dat in judecata pentru ca nu a rezolvat problema animalelor schingiuite

Stefan Mandachi, cunoscut om de afaceri si iubitor de animale, a dat in judecata statul roman pentru ca nu a rezolvat nici pana acum problema animalelor care sunt chinuite, maltratate, aruncate in vagauni si condamnate la moarte si la frig.

Stefan Mandachi, daune de la stat

In premiera in Romania, un judecator i-a dat castig de cauza si a obligat statul roman sa plateasca daune morale pentru nerezolvarea acestor situatii dramatice.

Stefan Mandachi a povestit pe contul sau de Facebook cum a inceput acest proces si decizia care s-a luat, spunand ca daunele primite, de 100 de lei, reprezinta un simbol urias, desi suma este una mica.

“De-a lungul anilor, am castigat prin munca milioane de euro, am contribuit cu alte (si mai multe multe) milioane la bugetul de stat, dar rar mi-a fost dat sa traiesc o astfel de bucurie la ”castigarea” sumei de 21 EURO (100 lei) .

Anul trecut am dat Statul roman in judecata pentru ororile la care sunt martor in mod constant, peste tot in tara: sute de animale chinuite, caini maltratati, aruncati de pe bloc, petarde infipte in urechile animalelor, pui zvarliti in rape, vagauni si iazuri, condamnati la foame, frig, moarte. In urma probatoriului administrat in fata instantei, in care am descris scenele de Evul mediu la care sunt obligat sa asist atunci cand gasesc animale schingiuite sau abandonate, judecatoarea a hotarat ca am dreptate: statul imi datoreaza DAUNE MORALE in valoare de 100 lei intrucat trebuia (si putea) sa rezolve demult problema si l-a durut in pix. Suma este infima, dar simbolul este gigantic. (Felicitari avocat Daniel Zoita).

Au fost interogati sub juramant mai multi martori, care au confirmat cu mana pe Biblie, cum procedez eu de ani incoace: culeg suflete neprihanite de pe strazi, primesc acasa de la oameni animale flamande, insetate, batute si haituite, care nu ar trebui sa se nasca daca primariile de prin comune si-ar face datoria si daca infractorii agresivi fara creier, care abandoneaza si agreseaza animale ar fi bagati la zdup de catre politie (constituie caz penal orice chinuire a animalelor)”, a povestit Stefan Mandachi pe contul personal de socializare.

Lucruri pe care nu le stiai despre caini. Care este populatia canina a Pamantului

“Traim in Europa secolului 21, nu in Evul Mediu. Exercitati-va drepturile, de aia le aveti! Nu traim in Belarus, traim intr-o democratie. Cum ar fi sa fie despagubiti 1.000.000 cetateni cu 100 lei? Intrebarea mai buna e ”cum ar fi sa si raspunda cineva pentru asta? Ca doar despagubirile tot din buzunarul nostru sunt si atata vreme cat nimeni nu-i tras la raspundere… Suta de lei cu care am fost despagubit tot eu am platit-o partial”, a adaugat Mandachi.

Alege de aici o jucarie potrivita pentru catelul tau

Stefan Mandachi, cunoscut sustinator al drepturilor animalelor, a fost implicat in ultimii ani in numeroase actiuni de protectie a drepturilor animalelor, in actiuni de salvare a lor, de sterilizare, a initiat campanii pentru cai, caini si ursi.

“Stiu ca sunt multi indivizi care ma cearta ca animalele sunt mai putin importante decat oamenii, de ce ma agit? Insa ma intreb pe buna dreptate: ce om care uraste animalele ar putea iubi cu adevarat oamenii?”, a mai declarat omul de afaceri.

Facebook Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.