Pentru ca iubim animalele

Cum trezesti un catel orb si surd din somn, astfel incat sa nu-l sperii? Clipul care i-a induiosat pe privitori

Cum trezesti un catel orb? Cresterea unui caine nascut cu probleme grave, cum ar fi lipsa auzului si a vederii, este foarte dificila. Dar nu imposibila – cu multa rabdare si dragoste, totul este posibil. Iar rezultatele depasesc asteptarile, explica Aiden Michael Mann, care spune ca este norocos sa fie unul animalut special.

Alege de aici mancarea potrivita pentru cainele tau

Plum, un caine ciobanesc german de aproximativ 10 luni, a fost salvat de colegii lui Aiden care l-au adus la munca. Au incercat sa gaseasca cel putin o casa temporara pana cand a fost adoptat. Aiden s-a indragostit imediat de Plum si l-a dus acasa, chiar daca mai avea un catelus, Lola.

Totul a decurs bine, a fost primit cu mare drag. Nascut cu aceste probleme, cainele nu si-a dat seama ca este diferit si a fost cel mai vesel si iubitor caine de la bun inceput.

A cunoscut repede casa si pe cei cu care traieste. Dar exista o singura problema: de fiecare data cand trebuia sa se trezeasca, Plum era ingrozit de speriat. Pur si simplu sare din somn, cu cea mai mica atingere. Pentru Aiden a durat ceva timp sa gaseasca o metoda care sa nu streseze cainele, dar intr-un final a reusit.

Cum trezesti un catel orb

View this post on Instagram

❤️🐶❤️

A post shared by Aiden Michael Mann 🏳️‍🌈 (@aiden_m365) on

Intr-o zi, el si-a postat metoda pe o retea de socializare, cu dorinta de a-i ajuta pe cei care se afla in aceeasi pozitie, iar videoclipul sau a ajuns viral. Cainele se trezeste imediat, se ridica, intr-adevar, putin confuz, dar bratele stapanului il mangaie imediat si Plum se calmeaza. Atat de simplu!

O pisica a fost trimisa intr-un colet la 1.100 de km distanta

Dar pentru asta a fost nevoie de multe incercari, multa rabdare si multa dragoste. Dar recompensa a fost dincolo de cuvinte, spune Aiden, care are acum o familie perfecta. Cand vine vorba de Plum, el este departe de a fi un caine timid. El doar isi traieste viata la maximum.

Facebook Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.