Pentru ca iubim animalele

Care sunt rasele de caini prietenoase cu pisicile

Care sunt rasele de caini prietenoase cu pisicile? O intrebare care-i macina pe iubitorii de animale care isi mai doresc un animalut de casa. Desi se crede ca este absolut normal ca un caine sa nu se inteleaga cu o pisica, lucrurile nu stau chiar asa.

Aici gasesti produse pentru igiena externa a animalutului tau

Atunci cand cele doua animalute interactioneaza de mici si sunt ajutate de stapani sa faca acest lucru au multe sanse sa se imprieteneasca.

Iata care sunt rasele de caini prietenoase cu pisicile:

Bichon Frise

Atunci cand sunt crescuti impreuna, un Bichon se va imprieteni repede cu o pisica si chiar se vor juca adesea impreuna. Acest caine este foarte afectuos, energetic si extrem de sociabil.

Cu putina rabdare, un Bichon Frise va accepta o pisica in preajma sa chiar daca celor doi li se vor face cunostinta cand ating maturitatea.

Cu cat pisica este mai blanda si nu va avea tendinta sa-l atace, cu atat Bichon-ul o va accepta mai repede in preajma sa. Majoritatea Bichonilor nu vor fugari o pisica prin casa daca aceasta sta linistita.

Tchin Japonez

Tchinul japonez este extrem de jucaus si se intelege bine cu alte animalute, chiar si cu pisicile. Acesti caini adora sa fie tot timpul in centrul antentiei si au o memorie foarte.

In general, cainii din aceasta rasa se ataseaza de toti cei pe care ii cunoaste astfel ca se va atasa repede si de o pisica, mai ales atunci cand se cunosc de mici.

Ciobanesc Scotian

Chiar daca arata ca un Border Collie, cainele din rasa Ciobanesc Scotian are o personalitate diferita. Este un caine foarte inteligent si poate fi dresat cu usurinta.

Medicamentul banal care-i poate face rau cainelui tau: ”E periculos. Gandeste-te la animal ca la un copil de sapte ani!”

Cu toate ca la inceput un Ciobanesc Scotian va avea numite “retineri” in a accepta o pisica in preajma sa, cu ajutorul stapanului acesta va invata sa o respecte. Cainii din aceasta rasa sunt foarte toleranti si rabdatori de regula.

Caine chinezesc cu mot

Cainele chinezesc cu mot are o personalitate iubitoare, jucausa, fiind exact pe gustul pisicii. Cainii din aceasta rasa trebuie sa socializeze mult atunci cand sunt mici pentru a nu deveni timizi.

De altfel, tocmai pentru ca este timid, cainele chinezesc cu mot este adesea atacat de pisica, mai ales daca vorbim de una mai putin sociabila.

Boston Terrier

Boston Terrierul este jucaus, foarte afectuos si implicat in activitatile familiei. In general, cainii din aceste rase se inteleg bine cu animalele de casa, inclusiv cu pisicile.

Foarte inteligenti, aceasti caini invata lucruri noi usor si cu placere, fiind astfel usor de dresat.

Bichon Maltese

Cainii din rasa Bichon Maltese sunt foarte prietenosi, iubitori, jucausi si sociabili. Foarte manierati, acesti caini se inteleg foarte bine cu pisicile si alte animalute.

Facebook Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.