Pentru ca iubim animalele

Caine erou pentru un batran din Buzau, furat si agresat de un tanar. A prins talharul in doar 30 de minute

Un barbat in varsta de 81 de ani, din Buzau, ii va ramane vesnic recunoscator lui Rik, un caine politist. Patrupedul a reusit sa-i recupereze batranului economiile, dupa ce geanta in care isi tinea banii a fost furata din casa de catre un hot. La cateva zile de la incident, batranul a avut ocazia sa-i multumeasca ciobanescului german agent de politie, care l-a prins pe talhar.

Caine erou pentru bunicul de 80 de ani

Pompiliu Popescu – pagubit: Multumesc frumos, tataie! Sa iti dea Dumenzeu sanatate si iesirea la pensie cu un punct in plus, ca il meriti!

Patrupedul Rik are 9 ani si este unul dintre cei mai apreciati caini politisti de la IPJ Buzau. Luna trecuta, ciobanescul german a primit de la superiorii sai o misiune noua: sa gaseasca un hot, care jefuise un barbat de 81 de ani din comuna Ulmeni. Dupa agresiune, hotul a plecat cu economiile batranului, Dupa ce l-a agresat, aproximativ 3.000 de lei.

Pompiliu Popescu – pagubit: Dupa ce a venit politia, au stabilit dumnealor ordinea de lupta si a aparut si masina de la Buzau cu cainele. Corpul delict, adica gentuta mea era langa prunul ala, la poarta acolo aruncata.

Cainele a mirosit geanta abandonata de hot, a preluat urma si i-a dus pe politisti, intr-un suflet, direct la imobilul suspectului.

Marius Vlad – agent de politie IPJ Buzau: Am mers aproximativ 1 km pana am ajuns in dreptul portii autorului. Acolo s-a oprit cainele, mi-am dat seama, zic gata, aici e sigur ceva.

Drama lui Teacup, catelul nascut fara ochi in urma unui experiment nereusit! A fost abandonat de stapan pentru ca nu era cel mai mic caine din lume

Talharul a fost identificat, fiind vorba de un tanar de 23 de ani, care locuieste in acelasi sat.

Pompiliu Popescu – pagubit: Sa zic ca a durat o juma de ora. Si zice: stati linistit ca am gasit hotul, am gasit banii, e in regula toata treaba!

Pompiliu Popescu – pagubit: O, Doamne! Suflete nobil!

Pentru Rik aceasta misiune este ceva normal, patrupedul ducand la bun sfarsit zeci de astfel de misiuni, in anii petrecuti in politie.

Alege de aici o jucarie potrivita pentru catelul tau

Marius Vlad – agent de politie IPJ Buzau: Este un caine de prelucrare urme de miros, asta e specializarea lui. El doar cu nasul face treaba, atat. Nu e un caine de atac sau de violenta, nu.

Marius si Rik fac echipa din 2020, atunci cand tatal politistului s-a pensionat. Cainele politist a fost lasat mostenire din tata in fiu si, desi la inceput acomodarea a fost ceva mai grea, in prezent cei doi agenti de politie sunt de nedespartit.

Facebook Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.