Pentru ca iubim animalele

Blana pisica – Cum o intretii

Blana pisica. Felinele sunt printre cele mai atente animale, mai ales atunci când vine vorba de îngrijirea și igiena corporală. Sunt atât de atente, încât se pot spăla și ore întregi.

Blana pisică. Iata cum iti poti ajuta pisica sa aiba o blana pufoasa si lucioasa

Cu toate ca pisica este extrem de meticuloasa atunci cand cand vine vorba de igiena, tot se intampla ca blana ei sa-si piarda din luciu si sa nu mai fie la fel de pufoasa. Iata despre ce e vorba.

Alege de aici hrana speciala pentru pisici, creata special pentru nevoile prietenului tau blanos

Blana pisică. Alimentatie precara

Pentru o blana sanatoasa si o piele la fel, pisicile au nevoie de un regim alimentar perfect echilibrat in carbohidrati, proteine si grasimi.

Citeste si: Rase de pisici la care oamenii sunt mai putini alergici! Cum sa alegi felina potrivita atunci cand suferi de aceasta afectiune

Mancarea de proasta calitate, dificil de digerat, poate priva pisica de minerale si vitamine. Este indicat sa vorbesti cu veterinatul pentru a gasi o varianta optima de hrana.

Blana pisică. Probleme de greutate

Peste 57% din pisici ajung sa aiba probleme de greutate sau sa sufere de obezitate. Lucru care le impiedica sa-și faca în mod regulat toaleta si blana capata un aspect neingrijit si imbacsit.

Citeste si: Curiozitati despre pisici: lucruri mai putin stiute despre pisici

Blana pisică. Varsta

Odata cu inaintarea in varsta, blana pisicii esre afectata. Acestea devin mai putin flexibile si pot chiar sa dezvolte artrita, la fel ca oamenii. Faptul ca nu se mai pot spala le transforma blana in una grasa si lipsita de stralucire.

Facebook Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.