Pentru ca iubim animalele

Augie, un golden retriever, cel mai batran caine din rasa sa. Cadouri fabuloase la ziua de nastere

Un caine din rasa golden retriever din Tennessee, SUA, a devenit cel mai batran caine al rasei sale, dupa ce a implinit 20 de ani.

Aici gasesti zgarzi, lese si hamuri pentru catelul tau

August sau „Augie” a fost adoptat la 14 ani, iar sanatatea lui este surprinzator de buna, a spus una dintre proprietarii sai, Jennifer Hetterscheidt.

Augie tremura putin cand se trezeste, dar continua sa se bucure de plimbarile zilnice in curte. Majoritatea cainilor traiesc intre 8 si 15 ani, dar exista cazuri in care unii caini, de obicei din rase mai mici, depasesc varsta de 20 de ani.

Cel mai batran caine cunoscut a fost australianul Cattle Dog Bluey, care a fost eutanasiat la varsta de 29 de ani in noiembrie 1939, potrivit Guinness World Records.

Cauta produsele de igiena externa potrivite animalutului tau

Cainii Golden retriever traiesc, de obicei, intre 10 si 12 ani. Cu toate acestea, exista si cazuri in care unii au trait pana la 17, 18 sau 19 ani.

Cu toate acestea, de ce prietenii nostri banosi au vieti mai scurte in comparatie cu oamenii? „Nu stim”, a spus Trey Ideker, profesor la Universitatea din California. Ideker a explicat ca nu este surprins ca Augia a implinit varsta de 20 de ani.

Augie, un golden retriever, cel mai batran caine din rasa sa

Durata de viata a cainilor se va imbunatati „cu siguranta” in viitor. Cu toate acestea, s-a imbunatatit deja, la fel ca si numarul persoanelor care au crescut dupa ce au renuntat la uneltele de piatra si au inceput sa construiasca spitale.

O pisica a fost trimisa intr-un colet la 1.100 de km distanta

Animalele de companie au, de obicei, vieti mai lungi decat animalele salbatice, deoarece sunt inconjurate de mai putine pericole, cum ar fi pradatorii, a spus Ideker.

Mai mult, bolile animalelor domestice sunt tratate, astfel incat durata de viata creste considerabil. Cu toate acestea, este inca misterios faptul ca rechinii pot trai sute de ani, iar oamenii abia trec pragul de 100 si soarecii traiesc aproximativ doi ani, noteaza Live Science.

Ce cadouri a primit Augie la 20 de ani

Proprietarii lui Augie, Jennifer si Steve Hetterscheidt, au planificat o petrecere cu 100 de oameni pentru ziua lui. Cu toate acestea, planurile au trebuit sa fie anulate din cauza pandemiei coronavirusului.

Chiar si asa, Augie a primit cadouri, o prajitura cu morcovi si toate preparatele preferate, cum ar fi afine, paine si paste.

Facebook Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.