Pentru ca iubim animalele

Atunci când încercați să prezentați un cățel nou unui câine adult

Ei bine, este posibil ca animalul dumneavoastră de companie să fie obișnuit să dețină întreaga casă, așa că poate fi uimit atunci când trebuie să împartă casa cu alții. Iată ce puteti face pentru a introduce câinele adult noului membru al familiei, într-un mod cât mai rafinat.

Aici gasesti hrana speciala pentru catelul tau

Înainte ca noul cățeluș să fie adus acasă, este important să vă asigurați că animalul actual a fost vaccinat cu vaccinul la zi, astfel încât toată lumea să fie fericită și sănătoasă.

Trebuie să găsiți un loc neutru unde să se întâlnească două persoane – un loc în care câinele dvs. nu are probleme teritoriale. Este o idee bună să le faci cunoștință undeva în natură, însă dacă puii nu au finalizat toate vaccinurile este mai bine să rămâneți în curte.

După ce puiului i s-a administrat prima doză de vaccin, cel puțin, iar medicul veterinar a spus că este în siguranță în curte și poate fi lăsat să cutreiere și să se adapteze noii viziuni și mirosului emoționant. Puteți apoi puiul de caine în lesă și lăsați adultul să se apropie.

Citeste si: Decizie istorica! Primul oras din China care interzice consumul de carne de caine si pisica, dupa epidemia de coronavirus

Atunci când câinele actual este foarte mare sau iritabil, cel mai bine este să îl țineți în lesă pentru a evita loviturile sau săriturile bruște. De obicei, cainii sunt curioși unul de celălalt, așa că permiteți-i să se plimbe în timp ce lăsați lesele libere.

Este bine să le spuneți pe un ton calm că sunt câini buni și este indicat să ignorați orice lătrat sau schelălăială pentru a-i face să se simtă în largul lor.

Recompensele, mângâierea blândă și interacțiunea calmă pot avea chiar și mici recompense. Dacă un câine devine prea iritabil, este important să rămâneți calm. Așteptați să se calmeze sau să plece o perioadă, apoi încercați din nou.

Mențineți interacțiunea scurtă, dar frecventă, cele două animăluțe vor deveni în curând cei mai buni prieteni. Lăsați câinele adult să „invite” cățelul în casă. Legați ambii câini pe lesă până când cățelul se obișnuiește cu mediul înconjurător, iar câinele actual îl acceptă calm fără niciun răspuns.

Facebook Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.